Certificaten

Zowel de medewerkers als het bedrijf zijn breed gecertificeerd conform diverse normeringen.

ISO 9001
KPMB
NVPB
ISO 14001
KPMB
IKB PSB
VCA*
CEPA
NEN 4400-1

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

ISO 14001

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem

VCA*

VCA is een certificering en staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Dit is een vereiste voor veel bedrijven in diverse branches. Anticimex is als bedrijf VCA* gecertificeerd. En ook de operationele medewerkers. Hiermee kunnen we mede aantonen dat we aan een aantal verplichtingen van de Arbo Wet voldoen. En u kunt er als opdrachtgever op vertrouwen dat er op een veilige manier gewerkt wordt. LINK

KPMB

De Stichting KPMB (Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven) is schemabeheerder van het Kwaliteitssysteem Plaagdiermanagement. Bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de hoge standaard die in het systeem is vastgelegd, verdienen het Keurmerk. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onafhankelijke geaccrediteerde certificerende instanties.  Naast het algemene KPMB keurmerk heeft Anticimex ook het KPMB IPM Rattenbeheersing keurmerk.

CEPA

Anticimex is aangesloten bij Confederation of European Pest Control Associations (CEPA). Deze organisatie vertegenwoordigt op Europees niveau de belangen van de ongediertebestrijdingsbranche.

NVPB

Anticimex is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche. Om hieraan bij te dragen is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld.

NEN 4400-1

Stichting Normering Arbeid (SNA) en Bureau Cicero hebben vastgesteld dat Anticimex voldoet aan de NEN 4400-1 norm. De NEN onderaannemers

IKB PSB Ongediertebestrijding

Het keurmerk voor Integrale Keten Beheersing Pluimvee Service Bedrijven

Het certificatieschema IKB is een wereldwijd ketenkwaliteitssysteem voor de pluimveevleessector. Registratie nr 4000263

Geef een antwoord